Over mij

Ik ben Melian. In het dagelijks leven luister ik naar de naam Arwen, maar toen ik in 2001 mijn eerste lifelogs ging schrijven, deed ik dat onder mijn tweede naam Melian.

Ik ben 38 jaar, huisvrouw en woon in een leuk huis in een gezellige wijk samen met mijn echtgenoot Jeroen, dochters Lise en Elin van 6 en 4 jaar oud en ons zoontje Joris dat in mei 2018 geboren is.

Schrijven heb ik altijd leuk gevonden. Volgens mij was ik een jaar of twaalf toen ik begon met het schrijven van een kinderboek (was niet bewust een kinderboek, maar ik was twaalf, vandaar) over een meisje dat graag ballerina wilde worden. Een verhaal dat niet ver verwijderd was van mijn eigen leven, aangezien ik ook niets liever wilde dan dansen, al was mijn leven gelukkig een stuk minder dramatisch dan dat van mijn hoofdpersoon (twaalf, puber, drama). Het schrijven heb ik jarenlang volgehouden. Eerst met de hand in een schriftje en later alles typend in WP 5.1.

Toen ik begin twintig was startte ik een blog waarin ik schreef over dingen die ik zag, vond en beleefde. Wat heb ik dat met veel plezier gedaan. Gek genoeg ben ik ermee gestopt. Wellicht dat het leven gewoon gebeurde. Ik had een baan, ging veel uit, werd verliefd, ging samenwonen, trouwde en startte een gezin, stopte met werken, bleef druk. Genoeg om een leven mee te vullen, maar toch miste ik het schrijven echt. En nu: in plaats van te blijven dromen over schrijven, heb ik besloten om weer te starten. Dus hier dan mijn blog. Wederom gevuld met dingen die ik zie, vind en beleef, maar dan vooral gericht op het moederschap.

Mocht je iets met me willen delen? Leuk! Laat dan vooral een berichtje achter onderaan de blogs of stuur me een mailtje: info@melian.nl

Liefs!