Oproep

Oproepje

Afgelopen nacht kon ik niet slapen. Ik kon alleen maar nadenken over de nabije toekomst en over wat ons allemaal te wachten staat. Het waren geen vervelende gedachten hoor! Sterker nog, ik zat al helemaal te fantaseren over hoe heerlijk het straks zal zijn. Weer een klein baby’tje in mijn armen en de meisjes als twee trotse grote zussen eromheen moederend. Ik fantaseerde ook over mijn mamablog (want zo mogen we het wel noemen) en over wat ik daar allemaal mee zal gaan doen. Want hoewel het nog maar een paar dagen geleden is dat ik het bloggen weer heb opgepakt, kan ik nu al zeggen dat ik er enorm van geniet. Het is fijn om iedere dag wat me-time in te lassen en mijn gedachten op het papier te zetten, om de website mooier te maken en social media kanalen bij te werken en vooral ook om jullie positieve reacties te lezen. Ik ben nog een beetje aan het zoeken naar een goede structuur voor de artikelen, maar ik ben er al wel over uit dat ik ernaar ga streven om iedere werkdag iets te plaatsen. Niet altijd even makkelijk om iets te schrijven terwijl er twee meiden om me heen dartelen die aandacht willen – dat ondervind ik as we speak – maar ik ga heel hard mijn best doen.

Omdat het me leuk lijkt om ook andere mensen aan het woord te laten dan alleen maar mezelf, wil ik graag een rubriekje aan mijn site toevoegen: “De eerste maand van…”. In deze rubriek komt een moeder aan het woord die ongeveer een maand geleden is bevallen. Zij zal wat vertellen over hoe de eerste maand met haar newborn is verlopen. Hiervoor heb ik natuurlijk nieuwbakken moeders nodig. Dus ken jij iemand of ben jij iemand die een aantal weken geleden is bevallen en het leuk vindt om een paar vragen te beantwoorden over de afgelopen periode, laat het me dan weten door een mailtje te sturen naar info@melian.nl. Ik neem dan contact op.

En dan ga ik nu koffie zetten, met heel veel opgeschuimde melk. Slappechino’s noem ik ze, want een sterke bak lust ik niet nu ik zwanger ben. En dan mijmer ik half slapend nog wat verder.

2 Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.