Persoonlijk, Zwangerschap

Kleine pauze

Jullie zullen het vorige week al wel gemerkt hebben. Het voornemen om vier artikelen online te zetten, heb ik gelijk alweer los moeten laten.

De zwangerschap verloopt heerlijk hoor. Geen ernstige ongemakken en ik zit ook lekker in mijn vel. Ik merk alleen ook dat ik steeds meer in mezelf begin te kruipen en dat het me heel veel moeite kost om een letter op papier te krijgen. Het is echt even tijd voor het voorbereiden op de komst van onze zoon en het doorbrengen van tijd met mijn gezinnetje van, nu nog, vier.

Ik merk dat ik het erg lastig vind om de blog nu even op een lager pitje te zetten. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en geniet enorm van jullie reacties. En wat een eer dat er iedere week weer lezers bijkomen. Het is een spannende opbouwfase waar ik nu dan ineens een pauze in bouw. Dat voelt erg tegennatuurlijk. Tegelijkertijd voelt het goed om nu even voor mijn marmotbehoefte te kiezen.

Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van het verloop van de zwangerschap en de eerste periode met baby. Ik zal zeker wekelijks iets op de blog zetten en daarnaast mijn foto’s delen op Facebook en Instagram, maar daar laat ik het de komende weken even bij. Na mijn ‘verlof’ ben ik er weer op volle kracht en ik hoop dat jullie er dan ook weer zijn en met me meelezen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.