Deeldag, Handig

Douchen met je baby – de Baby Shower Glove

Douchen met je baby. Heerlijk toch? Of ook een beetje spannend? Ik weet nog goed hoe ik onze meisjes voorzichtig aangaf aan Jeroen, terwijl hij al onder de douche stond. Zo mooi om te zien hoe zowel Lise als Elin als baby’tje helemaal tegen hem aankropen en zichtbaar genoten van die warme waterstraal op hun koppies. Voor mijzelf was het douchen met baby vooral een verkrampte bezigheid. Het was vaak zoeken naar een goede houding waarin ik voldoende grip had om die glibberige lijfjes in mijn armen te houden.

Voor deze donderdag deeldag kreeg ik een tip van een vriendin. Zij is in december bevallen van een heel mooi, lief mannetje en raadde de Invented 4 Kids Baby Shower Glove aan. Met deze handschoen van badstof kun je gemakkelijk douchen met je kindje, zonder dat je het gevoel hebt dat hij of zij uit je handen glijdt. Invented 4 Kids is opgericht door uitvinder en onderneming Guus Welling en de Baby Shower Glove was in 2015 product van het jaar.

De handschoen is gemaakt van organisch badstof, is te krijgen in verschillende vrolijke kleuren en is voorzien van een schattig dierengezichtje. De stof reikt tot aan je elleboog. Het is de bedoeling dat je de handschoen aantrekt en daarna nat maakt, zodat de stof goed hecht aan je arm. Als het goed is, vergroot handschoen de grip op je baby, waarbij het uiteraard alsnog belangrijk is dat je je kindje goed vasthoudt (de handschoen is niet gemaakt van magische kleefstof).

Ik ben zelf natuurlijk nog niet in de gelegenheid geweest om de handschoen te testen, maar afgaand op de lovende woorden van mijn vriendin, is het echt een uitkomst. Hier is inmiddels een gezellige mintgroene eend toegevoegd aan de babyuitzet en ik kan niet wachten om ‘m te gaan gebruiken.

Ken jij het product? Deel dan vooral je ervaring. En heb je een tip voor de donderdag deeldag, stuur me dan een mailtje: info@melian.nl

Fijne donderdag!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.