Geen categorie

Zoekend

‘Ik viel een beetje stil.’ Dat is de zin die, volgens mij, het beste past bij wat er de afgelopen maanden in mijn hoofd gebeurde wanneer ik dacht aan mijn blog. Het happiness project dat ik met enthousiasme en goede bedoelingen had ingezet, werd maar niet van mij. Uiteindelijk heeft het me tot vandaag de tijd gekost om tot het inzicht te komen dat ik het project ook kon schrappen. Bij deze, dus zie hier: de website zonder project.

Gelukkig en bewust door het leven gaan blijkt voor mij niet zo goed te vangen te zijn in een project. Ik had ook beter moeten weten. Altijd al was ik een alles-of-niets-kind-of-girl. Geluk opdelen in maandelijkse projecten en me dan iedere maand volledig toeleggen op één aspect, was een beetje te hoog gegrepen. Ik wil alles doen. Tegelijk. En dan soms helemaal falen. En dan slagen. Mezelf daarin beteugelen is mezelf de mond snoeren en dat werkt  – om voor de hand liggende redenen – niet op een blog.

Dus ik ga dit plekje op het www gewoon weer gebruiken om lekker te schrijven over de alledaagse dingen, over klein geluk en over grote dromen. En nog altijd geldt dat als je iets wilt delen, je meer dan welkom bent om dat te doen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.